Workplace OO

Fremdrift og nabokontakt

4 desember

Til våre naboer

avatar

Lasse Lysne

No Comments

 

Prosjektet Workplace Oo er nå ferdigstilt og overlevert. Vi vil benytte anledningen til å takke for godt naboskap og for at du har holdt ut med oss i disse 21 månedene byggingen har pågått. Det er viktig for oss i Skanska å ha et så godt forhold til våre naboer som mulig. Vi tillater oss derfor å vedlegge et tilbakemeldingsskjema slik at vi kan få et inntrykk av hvordan du har hatt det i byggetiden samt hvordan vi kan bli bedre i fremtiden. Bruk dette skjemaet eller send oss en mail, til turi.knudsen@skanska.no, merket Nabo – Workplace Oo.

PDF: Tilbakemeldingsskjema_WOo

Excel: Tilbakemeldingsskjema_WOo

Vi ser frem til å høre fra deg og takker fra alle oss hos Skanska på Storo.

Leave a comment

(Required)

(Required, will not be published)