Workplace OO

Fremdrift og nabokontakt

20 september

Deloverlevering 17.september – Workplace Oo

avatar

Lasse Lysne

2 Comments

På mandag 17.september ble nybygget i Vitaminveien 4, Workplace Oo, deloverlevert til byggherre Skanska CDN. Samme dag begynte første leietager å flytte inn i sine nye lokaler. Deloverleveringen er fremskyndt 2,5 måneder før overleveringen av resterende kontor samt butikkareal. Prosjektet retter en stor takk til alle som har bidratt til å komme i mål til den 17.september, alt fra naboer som har bidratt med disponible parkeringsplasser og tilkomstveier til byggetomten, Storo Storsenter som har tilpasset seg våre forespørsler ved en rekke anledninger samt alle de 1543 kvinner og menn som har vært registrert inne på byggeplassen. Arbeidet mot ferdigstillelse vil fortsette frem til desember, i hovedsak innvendig i bygget, før resterende leietagertilpasninger begynner.

Hovedinngang – resepsjon

 

 

Utsikt en fra takterrasse i 7.etg.

 

Fasade hovedinngang.

 

Minikjøkken kontorareal.

 

 

Atrium og glasstak.

 

 

2 Comments

 • Maj Berger Sæther

  kl 11:27 am den september 24, 2018

  Hei, dette ser veldig bra ut! Jeg gleder meg til å flytte inn, som ansatt i Helsedirektoratet, om en uke. Men – jeg reagerte umiddelbart på et bilde – av resepsjonen: Skranken ser veldig høy ut! Er den det? Jeg er 153 cam høy – stikker hodet mitt over? Og hva med rullestolbrukere?

  Vh. Maj

  • Lasse Lysne

   kl 1:46 pm den september 24, 2018

   Hei, flott at du gleder deg, det er blitt vakre lokaler som helsedirektoratet skal flytte inn i. Skranken er 110cm høy med en seksjon som er 75cm høy i enden, så dette er tilrettelagt for rullestolbrukere.

Leave a comment

(Required)

(Required, will not be published)