Workplace OO

Fremdrift og nabokontakt

25 august

Bildedryss fra Workplace Oo

avatar

Lasse Lysne

No Comments

Sommeren har passert og vi nærmer oss ferdigstillelse av vestfløyen av nybygget i Vitaminveien 4 – Workplace Oo. Under følger noen bilder fra de innvendige arbeidene, blant annet kontorlokale fra 7.etg med utsikten fra takterrassen mot Oslo sentrum.

I atriumet er stillas demontert og veggene står igjen ferdigstilt. Veggene er kledd med hvitlaserte trespiler samt naturstein på gulvet med innlegg av heltre hvor møblering og spiseplasser vil bli plassert. Takhøyden i atriumet er over 26 meter og hele arealet er dekt av et glasstak beslått med hvite aluminiumspaneler.

Arbeidene vil fortsette mot deloverlevering den 17.september samt mot overlevering 3.desember, både inne og utvendig. Rundt bygget utomhus vil fasademontasje samt gartnerarbeid pågå med full drift i samtlige områder og store forandringer vil skje på kort tid.

Panoramabilde kontorlokale vest

Panoramabilde takterrasse 7.etg.

Kontorlokale 7.etg

Atrium 1.etg.

Hovedtrapp og glasstak sett fra atrium 1.etg.

Natursteinsgulv med inndelte soner i heltre.

Tribune i auditorium 1.etg.

Kjøkken og serveringsareal 1.etg.

 

Leave a comment

(Required)

(Required, will not be published)