Workplace OO

Fremdrift og nabokontakt

14 mars

Kranselag på Workplace Oo

avatar

Lasse Lysne

No Comments

På torsdag den 08.mars ble det avholdt kranselag hos Skanska Workplace Oo. Kranselaget samler alle som er delaktige på og utenfor byggeplassen til en samling i regi av byggherren for feiring av tett tak. Tilstede var vi ca 220 personer.

Til feiringen kom det en kake som bar preg av navnet til bygget Workplace Oo. De to O-ene representerer de gamle nabogårdene som lå i området, Storo gård og Lillo gård, som bygget har tatt navnet sitt fra.

Kranselag Workplace Oo – Byggherren ved Jan Kolsrud taler til forsamlingen.

Skanska CDN – Byggherre for Workplace Oo.

De to O-ene representerer StorO og LillO som er blidt til Workplace Oo.

Leave a comment

(Required)

(Required, will not be published)