Workplace OO

Fremdrift og nabokontakt

5 mars

Oppdatering fra Workplace Oo – jan-feb 2018.

avatar

Lasse Lysne

No Comments

Etter juleferien så har det gått fort frem på Workplace Oo. Under har vi noen bilder som viser fremdriften av nybygget de siste månedene. Råbygget er ferdigstilt og fasadene har kommet gått i gang langs siste del av bygget. Glasstaket er på plass og fasadeplatene på vestbygget er kommet opp. Innvendig begynner etasjene å forme seg til et kontorbygg. Vegger er sparklet og malt, himling og teknikk er kommet opp samt flisene på de første toalettene er på plass.

 

Workplace Oo sett fra syd-vest. De sorte fasadeplatene monteres fortløpende rundt vestbygget. I øst er veggelementene montert, klare for blanke fasadeplater.

 

De siste veggelementene monteres opp med tårnkran på bygg øst.

 

Innvendig stillas i atriumet. Legg merke til stillasplattform under glasstaket.

 

Glassfasade i plan 1.

 

Veggelementer med innsatt vinduer, klare for blåseisolering. Legg merke til spranget i overkant og underkant av vinduene.

 

Kontrastvegg i plan 3. Her skal det monteres minikjøkken.

 

Innvendig i kontoretasjene. Vegger er sparklet og malt, himlingsgrid er kommet opp og teknikk over himling ferdigstilles. Neste steg er gulvlegging samt kontorskillevegger.

 

Oppvarming av bygget skjer med fjernvarme. Her en en av to vifter som står i hver etasje. Disse blåser varmluft som forsynes av Oslos fjernvarmenett.


Leave a comment

(Required)

(Required, will not be published)